• Aziatisch Bierpakket

Aziatisch bier in opkomst door reisverbod!


De sluiting van de horeca, een van de maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus, heeft de verkoop van bier behoorlijk doen inzakken. Dat geldt echter niet voor Aziatisch bier. Tom Berkvens van Aziatschbierpakket.nl ziet de verkoop van Aziatisch bier sterk stijgen. Mensen kunnen niet op vakantie en halen herinneringen op aan eerdere reizen naar Azië met een bijbehorend Aziatisch biertje. Maar dat is niet de enige reden; Aziatisch bier zit sowieso in de lift.

China - de grootste bierproducent ter wereld

Wie bier zegt, zegt Noord-, Midden- en Oost-Europa. Het traditionele biergebied. Maar Europa wordt in sneltreinvaart ingelopen door Azië dat inmiddels de helft van de totale bierconsumptie ter wereld voor zijn rekening neemt. China heeft zich anno 2020 tot de grootste bierproducent ter wereld gekroond, en het meest verkochte biertje wereldwijd is het in de Lage Landen (nog) onbekende Chinese Snow.


Ambachtelijk Aziatisch bier

Bij Aziatische bieren gaat het, anders dan veelal wordt gedacht, niet alleen om ‘slobberbiertjes’. Door heel Azië schieten, in navolging van Europa, de ambachtelijke brouwerijen als paddenstoelen uit de grond. Aziatische jongeren en jongvolwassenen hebben het bier massaal ontdekt en proberen graag verschillende merken uit. Een ideale voedingsbodem. Het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat ook hier Japanse, Vietnamese, Indonesische Thaise, Indiase, Filipijnse en Chinese bieren gebroederlijk naast de Europese bieren in de schappen staan.

Aziatisch bier veroverd Nederland

Wat voor Tom Berkvens kort geleden als liefhebberij begon; samen met vrienden Aziatische avonden organiseren met hapjes en bier, heeft inmiddels geleid tot een webshop gespcialiseerd in Aziatisch bier. We merken dat door het reisverbod mensen op een andere manier op zoek naar het vakantiegevoel en een Aziatisch biertje in combinatie met bijv. een Thais of Vietnamees gerecht is hiervoor een perfect alternatief.


Aziatisch Bier kopen? Klik hier!

Gratis verzending vanaf €25,-

Voor 17.00 besteld, morgen in huis

Gratis (Asahi) bieropener bij iedere bestelling!

BESTELINFORMATIE                                                                             

Privacy Policy

Algemene voorwaarden

Contact 

Levertijd & verzendkosten

Retourneren

Betaalmethodes 

Garantie & klachten 

BETAALMOGELIJKHEDEN 

iDEAL

PayPal

Visa/Mastercard 

Nix18.png
Reisjunk.jpg